E-sportdagen 2023

Good Game inviterer til gratis heldags fagseminar.

Velkommen til E-sportdagen 2023

17. august inviterer vi til et gratis heldagsseminar om e-sport på Vika Kino. Foredragene vil være interessante både for organisasjoner med elitesatsninger, lag med breddesatsning og de i oppstartsfasen. I tillegg lover vi lærerikt innhold for de som ønsker å lære mer om e-sport i Norge.

På talerlisten har vi blant annetHicham Chahine, sjefen i Ninjas In Pyjamas. NIP er en internasjonal e-sportorganisasjon med flere ben å stå på, som blant annet satser stort i Asia. Vi vil få et innblikk i strategier for vekst og hvordan man må tenke innovasjon.

Julius Solheim er mannen bak suksessen SpillExpo, som hvert år samler titusener av entusiastiske gamere. Det er få som vet bedre hvordan man kommuniserer med denne målgruppen. Hans innsikt er gull verdt for kommersielle aktører som leter etter en vei inn til en målgruppe som er immun mot tradisjonelle reklamekanaler.

En utfordring e-sporten står ovenfor er at den i det daglige er usynlig i norsk presse. Hvordan sprer man ordet til media? Ved å vise strategier for å skape gode relasjoner med pressen vilErik Fossum, redaktør i Pressfire.no, gi klubber og aktører de tipsene og verktøyene de trenger for å komme frem i lyset.

SMFB Dinamoer et kraftsentrum innen merkevarebygging og strategiarbeid. Deres kreative leder Simen Grankel vil gi oss et innblikk i hva slags prosesser som ligger til grunn når man skal bygge opp et brand som taler i like stor grad til spilleglade ungdom og lokalpolitikere, som til internasjonale sponsorer.

Norsk e-sport fosser fremover og er definitivt på vei et sted. Få kan forklare dette bedre ennElin Yoojung Moen, nyvalgt leder i Norges E-sportforbund.Det er utfordringer som må overkommes, men det er også gylne muligheter som skal utnyttes.

FUZED.com i Sverigelager fysiske møteplasser for gamere. Når nye flerbrukshaller og idrettsanlegg planlegges er de på plass og bygger infrastruktur som sikrer alle muligheter for LAN, turneringer og digital aktivitet. Tilsvarende rutiner bør komme på plass i Norge og Karl Sergel fra FUZED forklarer oss hva som må til.

André Baumann driver E-sportalliansenfordi han ønsker at norsk e-sport skal blomstre. Han stiller på E-sportdagen for å gi håndfaste tips om hvordan man kan søke om støtte og tilskudd for å starte opp og drive en e-sportklubb. Dette foredraget bør ingen gå glipp av.

Men like viktig er muligheten til å møte alle innen norsk e-sport. Vi ønsker å skape en inkluderende atmosfære hvor nysgjerrige nybegynnere kan spørreNorges E-sportforbunddet man lurer på, eller diskutere mulige fremtidige samarbeid med etablerte aktører i bransjen.

I tillegg til rikelig med muligheter for å snakke før, mellom og etter øktene på scenen, vil det også bli en mer uformell samling på et nærliggende serveringssted i etterkant, hvor vi kan snakke i fred så lenge vi ønsker.

Det er gratis å delta, og arrangementet er åpent for alle som er interessert i norsk e-sport.

Programmet

09:00: Registrering og kaffe
10:00: Velkommen (Hugo Strand/Good Game AS)
10:10: Hvem er gamerne, og hvordan nå dem? (Julius Solheim/Spillexpo)
10:30: Paneldebatt: Utfordringene man står overfor (777, Apeks, NESF, Level Up)
11:00: Hvordan skape en god visuell identitet (Simen Grankel/SMFB Dinamo)
11:40: E-sport som butikk (Hicham Chahine fra Ninjas in Pyjamas)
12:15: Lunsj
13:15: Hvordan sprer man ordet i pressen? (Erik Fossum/Pressfire)
13:45: Veien fremover for norsk e-sport (Elin Yoojung Moen/E-sportforbund)
14:15: Neste generasjons infrastruktur for gaming (Karl Sergel/FUZED)
14:45: Støtteordninger og finansieringsmuligheter (Andre Baumann og Mulan Friis/E-sportalliansen)
15:15: Takk for oss (Eilif Akerjordet/Good Game AS)

Klikk her for å melde deg på

Sted: Vika Kino i Oslo
Dato: 17. august 2023
Dørene åpner: klokken 09:00

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt påhugo@goodgame.no.

E-sportdagen presenteres av Good Game AS i samarbeid med Norsk Tipping.