Game on for norsk e-sport: Tusenvis av påmeldte!

Norges offisielle e-sportliga er straks tilbake og klar for vårsesongen! Med over 500 lag og 3500 spillere sist høst harGood Game-ligaenetablert seg som den fremste arenaen for e-sport i Norge.

Bredde og elite

Arrangøren Good Game fortsetter å satse bredt, med et mål om å inkludere alle, uansett nivå og erfaring. Dette sørger for god tilvekst av talenter som imponerer og utfordrer de etablerte stjernene i e-sporten. Mange av landets beste e-sportutøvere startet sin karriere i den nasjonale ligaen, som fungerer som et springbrett både for spillere og lag.

– Samtidig gir vi toppspillerne og eliteklubber en plattform for å skinne, med spennende sendinger, nervepirrende sluttspill, pokaler, pengepremier og spennende muligheter for kvalifisering til internasjonale mesterskap, forteller Tor-Steinar Nastad Tangedal, ligasjef hos Good Game.

FAQ: Dette er Good Game-ligaen »

Inkluderende miljø

Den landsdekkende ligaen er et inkluderende fellesskap der jenter og gutter deltar på lik linje, og gjerne på samme lag. Vi har nulltoleranse for hets, rasisme og enhver form for dårlig oppførsel. Good Game-ligaen skal være et trygt sted hvor alle kan føle seg velkomne og respektert.

Regjerende mestere i Counter-Strike er klubben 777, også kjent fra NRK-dokumentaren Enter E-sport. Deres utfordrere er blant annet Metizport X, deleid av Karsten Warholm, og Apeks Rebels, akademilaget til et av verdens beste lag.

Patrick Hanson/Good Game

Ditt spill, din liga!

Fra nykommere til erfarne veteraner – alle kan bli en del av moroa, uansett nivå! Lagene deles inn i divisjoner basert på ferdigheter og tidligere prestasjoner. Dette gir en rettferdig konkurransearena og gir alle muligheten til å strekke seg mot toppen hvis de ønsker det.

Det sosiale er gjerne vel så viktig som selve konkurransen.

13 gode grunner til å bli med »

Åpen påmelding i januar

Seriespillet består av fem varierte og spennende grener. Fra intense skuddvekslinger i Counter-Strike, til strategisk mestring i League of Legends, adrenalinfylt bilfotball i Rocket League, episke kamper i Overwatch og taktiske slag i PUBG Battlegrounds – det er noe for enhver smak!

Påmeldingsfristen er 31. januar og sesongen starter i februar. Mer informasjon finnes påwww.ggligaen.no.

Bedriftsliga for digital team building

For bedrifter finnes det et eget tilbud. Good Game Bedrift gir norske bedrifter muligheten til å delta i e-sportens magi, styrke samholdet og oppmuntre til digital team building. Helt uten å risikere skader!

– Vi ser at kolleger finner hverandre på tvers av avdelinger, de blir lagkamerater og den rolige kollegaen på kontoret viser lederegenskaper du ikke før var klar over, avslutter Tangedal.

Good Game Bedrift har oppstart i mars og har åpen påmelding påwww.bedrift.ggfrem til 29. februar.

Kontakt for mer info:

Tor-Steinar Nastad Tangedal
Ligasjef i Good Game
tor-steinar@goodgame.no
+47 414 71 909

www.ggligaen.nowww.bedrift.gg

Patrick Hanson/Good Game
Patrick Hanson/Good Game
Patrick Hanson/Good Game
Patrick Hanson/Good Game