Norges største bedriftsliga i e-sport

Over 130 lag er klare for Telialigaen Bedrift.

Savnet er stort etter sosiale aktiviteter man kan gjøre sammen med kolleger. Et tydelig tegn på dette er at over 130 lag er påmeldt Telialigaen Bedrift denne våren.

Dette gjør ligaen til en av de største sosiale aktivitetene for bedrifter i Norge i dag. Og det er den største norske bedriftsligaen innen e-sport noensinne.

Ligatilbudet består av seriespill i Counter-Strike, Rocket League og FIFA, og er ment som en lavterskel trivselsaktivitet. Vinneren i hvert enkelt spill får skryteretten fram til neste bedriftsserie starter, men kanskje viktigst: et skikkelig trofé som kan pynte opp arbeidsplassen!

– Vi tror det er flere som kjenner litt på at de gjerne skulle hatt et aktivitetstilbud sammen med kollegene. Samtidig får stadig flere øynene opp for gaming, og å spille sammen som bedriftslag er veldig gøy og sosialt, sa Jon Christian Hillestad, leder for bedriftsmarkedet i Telia Norge da Telialigaen Bedrift ble annonsert tidligere i mars.

Nysgjerrig på hvordan Telialigaen Bedrift er organisert? Les alt om ligaen her »

Erling Rostvåg, administrerende direktør hos arrangøren Good Game AS, er også sikker på at dette blir gøy for alle involverte:

– Vi har lenge ønsket å gjøre noe for flere enn de som satser fullt på e-sport, og flere har henvendt seg og etterlyst en bedriftsliga i dataspill. Vi tar med oss våre erfaringer som Norges proffeste e-sportarrangør når vi nå starter Telialigaen Bedrift, så jeg er sikker på at dette blir en god opplevelse for alle, sier han.

Telialigaen rommer seriespill innen grener som Counter-Strike GO, Playerunknown's Battlegrounds, Rocket League, League of Legends, FIFA og Hearthstone. Totalt deltar over 7600 i Telialigaen, som er organisert i seks divisjoner. Årlig arrangeres det over 10 000 kamper i ligaen. Dette gjør den norske e-sportligaen til den største i Europa.