Polaris Media går inn i Good Game

Satser på e-sport og gaming.

E-sport er i kraftig vekst både i Norge og internasjonalt. Nå sikter Polaris Media ASA seg inn på de attraktive, yngre målgruppene og går inn på eiersiden i Good Game AS gjennom en rettet emisjon i selskapet. Good Game er det dominerende e-sportselskapet i Norge, og driver blant annet nettstedet Gamer.no og Europas største nasjonale e-sport-liga, Telialigaen.

Bak Good Game står tidligere TVNorge- og Discovery-sjef Harald Strømme, som overtok både ligaen og nettstedet Gamer.no fra Teknisk Ukeblad for tre år siden. Siden har pilene bare pekt én vei, og både deltagertall, lesertall, merkevaremålinger og resultater har satt stadig nye rekorder. Nå skal frisk kapital og et strategisk samarbeid med Polaris Media gi
kraft til ny vekst.

– Good Game representerer det viktigste økosystemet for e-sport i det norske markedet, og driver den sterkeste redaksjonelleplattformen for gaming-interesserte gjennom Gamer.no. Vi er imponert over den sterke posisjonen Good Game har tatt, sier Håvard Kvalheim, konserndirektør prosjekt og forretningsutvikling i Polaris Media.

– Vi er overbevist om at det ligger et stort vekstpotensial i Good Game i årene fremover, som den ledende aktøren i et sterkt voksende marked, og tror det finnes betydelige synergier mellom de to selskapene, legger Håvard Olstad til, senior forretningsutvikler i Polaris Media.

Denne vinteren er det gjennomført flere større emisjoner i norske e-sportselskaper, og investorer og meglerhus har fått øynene opp for en bransje i eksplosiv vekst. Selskapene Nordavind og Omaken har begge hentet inn friske penger i finansmarkedet og er nå priset til rundt 100 og 200 millioner kroner på OTC-listen på Oslo Børs. Når Polaris Media nå investerer 10 millioner kroner i Good Game priser det selskapet til 45 millioner etter emisjonen. Polaris Media vil ha en eierandel på 22 % i Good Game.

- Polaris Media er den perfekte partneren og investoren for Good Game, og tilbyr mer enn bare penger. De har både mediekompetanse vi trenger, kunnskap og interesse for e-sport, og et nettverk av lokale og regionale aviser som allerede dekker Telialigaen og våre turneringer. Vi har bygget Europas største nasjonale liga gjennom å satse på bredde og sterk lokal forankring. Dette er en linje vi kan styrke med Polaris Media på laget, og skape en enda bedre plattform for grasrota i norske e-sport, sier Harald Strømme, som er styreleder og største aksjonær i Good Game.

Med seg på laget har han et knippe erfarne tungvektere fra media og tech start-ups. Kahoot-gründer Johan Brand, tidligere Tinius-topp Sindre Østgård og tidligere salgsdirektør i P4, Trond Killingstad, er med som investorer og styremedlemmer i selskapet.

– Samtidig har vi en fast stab som også er aksjonærer, og som består av utrolig flinke folk som kan alt om e-sport og gaming. Nå ruster vi opp kraftig med nye rekrutteringer, sier Strømme.

Good Game samarbeider tett med partnere som Telia, Norsk Tipping og Omen, og har en medieavtale med TV 2 som ukentlig sender toppkamper fra Telialigaen.

For ytterligere informasjon ta kontakt med:

Harald Strømme, styreleder Good Game AS
harald@goodgame.no
90033311

Håvard Olstad, Senior forretningsutvikler i Polaris Media
havard.olstad@polarismedia.no
98856813

Håvard Kvalheim, Konserndirektør prosjekt og forretningsutvikling i Polaris Media
Havard.kvalheim@polarismedia.no
95721264